Jag och Maritza poddar fortfarande i Livskarriärpodden, kanske inte med samma regelbundenhet som tidigare men vi passar på att spela in när jag mår bättre. De fem senaste poddavsnitten (Podd 32-36) har utgått från detta cancerkapitlet. Det handlar om min story och mina upplevelser, hur Maritza som nära vän har upplevt det och hur VI förhållit oss till denna cancerresan utifrån lite olika perspektiv. Så för dig som vill lyssna så tänkte jag tipsa om hur du hittar till podden, se nedan.

I det sista avsnittet som vi släppte idag, ”Podd 36 – Jag saknar mitt VANLIGA jag” valde jag att utgå från mina insikter i ett tidigare inlägg här på bloggen ”Jag känner inte igen mig själv”. Jag och Maritza hade inte pratat sedan jag skrev det inlägget och jag ville höra hennes syn och perspektiv på det jag skrivit och om vi kan ta med oss det i andra delar av livet. Och som vanligt när vi samtalar så får vi många nya insikter och lärdomar med oss.

Avsnitten som handlar om just cancerkapitlet är Podd 32 – Podd 36 (än så länge) men där finns många spännande avsnitt att lyssna på.
32 – När cancern drabbar oss
33 – Hur hanterar vi vänskapen i denna cancerresan?
34 – Egoistisk vänskap
35 – Airtime och balans i samtalet
36 – Jag saknar mitt VANLIGA jag

Ni hittar Livskarriärpodden där poddar finns eller sök enkelt på Livskarriärpodden eller använd länkarna nedan.

Länkar:
Länk till Poddtoppen
Länk till Spotify
Länk till www.livskarriärresan.se (där även våra videos med Veckans Dilemma finns)

Om Livskarriärpodden
Vi startade Livskarriärpodden för nästan ett år sedan och innan dess använde vi oss av videoformat med Veckans dilemma så vi har hållit på i nästan 1,5 år nu. Det bästa är att vi försöker hålla avsnittet ganska korta (10-20 min) för att man ska kunna ta en kort paus och lyssna in.

Livskarriär handlar om att göra karriär i livet som pågår nu och vi tar upp och samtalar olika dilemma som dyker upp i vardagen och i livet.

Livskarriärpodden är för oss som vill göra Karriär i Livet!
Varje vecka fångar vi upp olika vardagsdilemma och försöker tillsammans se det från olika perspektiv.
Vi blandar vilt med både skratt och allvar, allt för att ge oss insikter som gör att vi kan resa lättare genom våra liv.

Så varför livskarriär, kanske du undrar?
Vi har själva varit där, jobbkarriär och den ständiga strävan att uppnå något nytt… för kanske blir jag lite lyckligare då.
Men tänk om det handlar om livet som pågår nu, att minska press och hantera stress och att leva livet på ett sätt som är optimalt för dig.
Göra Karriär i LIVET – som vi valt att kalla LIVSKARRIÄR
Så ta nu DIN stund tillsammans med oss för Nu kör vi!

Ni hittar oss även på Facebook och Instagram som Livskarriärresan där vi bl.a. lägger ut när vi släpper nya poddavsnitt.