(Dag 6-7 efter andra behandlingen)

Jag känner fortfarande av behandlingen i kroppen. Sår i munnen är väl det jobbigaste nu men illamåendet har släppt och då funkar det mycket bättre för mig.

Danne är iväg på en av sina säljturnéer och efter att vi bollat fram och tillbaka bestämde vi att det var bättre han gör dem när jag mår sämre så vi kan utnyttja dagarna när jag mår bättre. Jag är så tacksam att jag har så många som kan rycka in hemma om det behövs.

Farmor handlade mat och levererade hem till oss tillsammans med fina rosor. 1000 tack❤️

Tydligen är det nu jag är som mest infektionskänslig (dag 7-10 efter behandling) så jag är försiktig men klarar inte av att sitta hemma bara.

När jag mår bättre åker to-do listan fram och nu har jag beställt ny badrumsspegel och badrumslampa. Tror lampan gick sönder för ett halvår sedan 🙈Tur man kan göra så mycket via internet nu.

Kollat ut ny duschstång, där duschen nu hänger med gummiband för att inte kasa ner. Det är lite svårt att justera mellan 1.92 m långa personer och 1.65 m med ett jäkla gummiband och tyvärr går jag förlorande ur den striden, jag når ju knappt upp till munstycket ens. Säkert också ett halvår sedan den gick i sönder.

Beställt ny matta till nya soffan som ska komma om 6v.

Köpte ny vinterjacka. Jag är så jäkla trött på värmen. Dessa vallningar och svettattacker som blivit värre tar kål på mig. Ge mig vinter, jag är förberedd nu. Och jag som alltid önskat mig långt hår under mössan går all-in nu 🤩

Var i två affärer utan toalett när diarrén satte in. Snabb i tanken rusa till närmsta toalett i intilliggande affär samtidigt som man försöker knipa. Inte lätt men jag lyckades. Kanske ett tecken på att jag ska hålla mig hemma ☺️

Varit på second hand och fyndat glas och lite annat smått och gott.

Pratat med och peppat och blivit peppad av bröstsyster som ligger i samma fas som mig. Hon tipsade om en fantastisk bok som jag knappt kan lägga ifrån mig.

Lite trädgårdsarbete och nya blommor. En anledning till att jag saknar vintern då ogräset slutar växa.

Tagit fram de gamla ”goa” hålen i öronen som jag gjorde i yngre dar. Irma hjälpte mig med några i somras när vi hade våra smink och smyckes aktiviteter. Men där var tydligen fler såg jag igår. Så investerade i lite nya örhänge.
Inget hår = mycket örhängen (eller hur…)😍

Lite styrketräning nu när illamåendet släppt.

Hänga med kidsen, igår hade vi bla gruppdynamik som samtalsämne. Så kul nu när Elmer precis börjat ny klass att se på det lite utifrån. Vilken fas de är i och hur det har förändrats sedan de började.

Idag lunchade jag med mamsen. Vi åt sushi som tyvärr smakade fruktansvärt. Inte pga sushin utan pga smaklökarna. Man ska ju inte gärna äta sina favoriträtter när man mår kasst för det kan sitta i när det sen släpper. Denna tesen har jag provat med godis men det verkar tyvärr inte fungera. Fortfarande lika sugen. Och sushi kommer jag alltid vara sugen på.

Och så måste jag vila och återhämta mig lite emellanåt.