(Dag 8-11 efter andra behandlingen)

Det går verkligen upp och ner. Jag vaknar oftast full med energi och gör planer för dagen. Framåt eftermiddagen är jag helt slut. Och vid 21 går sömntåget. Eller rättare sagt så startar sömntåget men verkar ha en jäkla massa stopp hela natten. Jag vaknar ofta svettig många gånger och får kanske ihop 4 timmars sömn. Så jag förstår om jag blir trött på dagen.

I torsdag hade jag en super mysig dag med Pernilla. Vi var på Kuddar & Knoppar, vilket underbart ställe långt ut på landet i Färlöv utanför Kristianstad. Så värt ett besök om ni är i krokarna, de har öppet tors-sön. Jag fick en underbar bukett som Anja band ihop till mig på plats.

På torsdag kväll hade jag lite feber och var hängig. I fredags hände något nytt i kroppen igen, blir så jäkla trött på det. Tidigt på morgonen hände det och jag fick börja googla som en galning. När Danne vaknade snackade vi igenom och jag ringde 1177, till vårdcentralen och fick tid samt kontaktsköterskan för att kolla om jag skulle tänka på något. Det visade sig att det finns bra behandling för detta som ska försvinna på några dagar. Håller alla tummar för jag känner att jag bara vill ha fokus på bröstcancern nu. Orkar inte med annat skit. Var helt uppe i varv hela fredagen.

Min allra käraste syster fyllde 49, så tacksam för att ha dig i mitt liv.

Idag lördag vaknade jag ganska slutkörd från gårdagens urladdning. Jag kan ju inte styra det som händer utan tänker att det säkert var en mening med detta också så jag lugnar mig men mår ganska dåligt på dagen.

Min frisyr ser tunnare och tunnare ut så jag bestämde mig för att raka av ännu mer. Elmer får rycka in igen och klippte först mig och sedan morfar.

Jag och Danne fick en mysig eftermiddag när det vände. Vi var ute och gick en lång promenad och lagde en god middag. Vi skulle egentligen till syrran på kvällen men där var lite förkylningar så vi fick snällt stanna hemma.

Besök vid eken

Angående rubriken:
Danne har spånat på rubriken ”Från vinnarskalle till skinnskalle” så nu var det läge. Fast så kom jag ju på att det stämmer inte alls. Jag är fortfarande en vinnarskalle, jag gillar liksom inte att förlora helt enkelt. Och det är ju det jag plockar fram just nu, vinnarskallen i mig som ska igenom detta en dag i taget med målet inställt. Vinnarskalle OCH Skinnskalle fick det bli 💪&👩‍🦲