Håret växer ca 0,35 mm per dag och ca 1 cm i månaden.

Det är fem veckor sedan sista behandlingen och håret börjar äntligen ta fart. En av mina favoritsysselsättningar just nu är att låta handen glida fram och tillbaka över hjässan. Så mjukt och fjunigt och mysigt och skönt. Danne kan inte heller låta bli när vi sitter i soffan på kvällarna.

Många upplever att håret kan bli helt annorlunda mot tidigare när det växer ut igen. Det ska bli spännande att se vilken färg och struktur det får och vilken frisyr jag kommer landa i. En gång har jag haft riktigt kort hår tidigare men det skolfotot vill jag gärna glömma. Faktum är att jag har trivts bra i kort hår och nu får jag ju en möjlighet att testa lite olika frisyrer när det växer ut igen.

Jag har också haft turen att få behålla de flesta håren i brynen och fransarna. Det blev lite glesare efter sista rundan men nu börjar små hår växa för fullt.

Lite hår börjar nu växa på resten av kroppen också. Jag har också upptäckt att jag inte luktar svett längre och det är ju en positiv biverkning. Det verkar vara ganska vanligt och för många sitter det i länge.

Imorgon har jag behandling igen och på torsdag ska jag få besked från operationen.

All kärlek ❤️

#styrkansitterinteihåret