Idag skulle jag fått beskedet efter operationen. Tyvärr blev det framflyttat tills på torsdag nästa vecka på grund av sjukdom. Jag blev inte så förvånad när de ringde för det är ju så många som är sjuka just nu så det är bara att gilla läget.

Det har ju även medfört att mötet med onkologen fick bokas om så allt har flyttats framåt en vecka i tiden. Känns som jag har fullt upp med att hålla rätt på alla möten och besök på sjukhuset som är inplanerade nu.

Även om väntan inte är det roligaste jag vet så känner jag mig fortfarande lugn på insidan. Det är ju inget jag kan påverka just nu ändå. Jag kan bara påverka mitt eget tillstånd och då behöver jag göra saker. Jag försöker göra saker som ger bra tankar och känslor Det jag behöver är meditation och rörelse och att prata med och träffa andra och så handbolls EM på kvällarna. Jäkla vilken kick det blev efter Sveriges match mot Norge.

Jag läker på fint efter operationen. I måndags var jag och lade om såret och det såg fint ut. Jag har inte haft så ont och jag tränar rörlighet varje dag. I onsdags kunde jag till och med köra ett lugnare yogapass där jag lägger tyngd på bröstmuskeln i olika positioner. Så fort jag får ok ska jag boka in mig på Friskis igen.

Det händer en hel del i storfamiljen just nu och jag försöker finnas där så mycket jag kan. Det känns skönt att få kunna finnas tillbaka och lägga fokus på annat även om jag såklart inte önskar just dessa omständigheter.

Igår blev det fina samtal och promenad hos Maritza.

Idag har jag promenat vid Hammarsjön och Ekenabben.

All kärlek❤️