(Dag 16-18 efter första behandlingen)

Jag fortsätter att njuta av att jag mår bra och passar verkligen på att ta tillvara på tiden och den sensommar som är nu.

I fredags tog jag min sista antibiotika på morgonen och jag känner hur kroppen nu verkligen återhämtar sig. De flesta biverkningar har försvunnit och jag sov faktiskt 8 timmar (halleluja) senare på natten. Det som kvarstår just nu är ju smaken som gör att maten inte riktigt smakar som den brukar. Vatten är verkligen riktigt äckligt så jag smaksätter med bl.a. vätskeersättning. Och så är det ju håret som fortsätter trilla och jag trodde jag skulle raka av det i helgen men det sitter fortfarande kvar.

Jag åkte till Yngsjö igen vid lunchtid och hann med ett skönt benpass på gymmet i garaget på förmiddagen.

Milton åkte till Göteborg för att spela handbollscup så vi har följt hans matcher under hela helgen. Så kul att det äntligen är igång igen. Längtar tills man kan vara på plats också.

Bild från promenaden:

I lördags hann vi med ny promenad i Yngsjö innan hemfärd. Jag, Linda (syrran) och Malin (svägerskan) hade sedan en härlig eftermiddag och kväll bokad i Blekinge. Linda har båten i Hällevik nu så vi började där en liten stund innan vi åkte vidare till ett riktigt mysigt ställe som heter Brygghuset, Café & Art i Nogersund och som jag rekommenderar varmt. De finns på Facebook men tyvärr var detta sista helgen de hade öppet.

De sålde lite keramik där och det bästa var ju detta fantastiska fatet med bröst. Tyvärr så missade jag att köpa just då vilket visade sig vara bra…

Vi åkte tillbaka till båten och hade en mysig eftermiddag med mycket prat och skratt (jag skålade i alkoholfritt bubbel)

Middag med musslor på hamnrestaurangen och en stund till i båten innan hemfärd.

Så mysigt och tusen tack till alla inblandade❤️

Sov gott i 7 timmar igen.

Idag söndag så tränade jag först rygg och sedan åkte jag och Danne till Lerjevallen där han cyklade mountainbike och jag och Maritza var ute på en härlig promenad.

Vi spelade också in ett nytt poddavsnitt som släpps på fredag så håll utkik på Livskarriärpodden (som finns där poddar finns).

Sen var det ju det där med keramikbrösten som jag ångrade så att jag inte hade köpt. Så jag lyckade få ihop nästan hela familjen för en ny tur till Brygghuset. Fortfarande lika gott och mysigt.

Och äntligen fick jag mina fina bröst.