(Dag 20 efter första behandlingen)

Idag har jag hunnit med mycket. Började med kortisontabletterna på morgonen inför behandling 2 imorgon och som vanligt blir jag helt uppspeedad i kroppen. Det är bara att följa med 😊

Skogen med mamma:
Jag hade bestämt träff med mamma i skogen kl 9:15 för att plocka kantareller. Vi trodde lite sådär på det för det har ju varit torrt ett tag men vilken förmiddag vi fick. Bilderna får nästan tala för sig själv, tror vi plockade 4 liter på 1,5 timme och det var svårt att sluta men jag hade bestämt träff med mormor Carin också på förmiddagen. Jätte många stora kantareller som var sådär lagom dolda i mossan och gräset men med kantarellögonen påkopplade så hittade vi bara mer och mer. Vilken kick!


Sedan åkte vi till mormor Carin och stekte varsin kantarellmacka. Som vanligt landade mormor och jag i sängen där vi ligger och pratar i många timmar. Underbara djupa intressanta samtal där hon också berättar om hur det var när hon var ung. Hon plocka Nypon när hon var 15-16 år och sålde till kooperativet för 60 öre kilot. En bra sommar/höst kunde hon få ihop 26 kr vilket räckte till ett par nya skor och tyg till en klänning. Tänk vad hon har upplevt under sina 96,5 år.

Jag stannade till i Nymö på vägen hem och träffade alla härliga kusiner och svägerskan en stund och fick plocka en superfin bukett med dalior.

På eftermiddagen var det dags att prova ut och hämta peruken och turbanen. Danne var med mig och Linda var med via sms. Kicki på salongen var fantastisk och hjälpte oss med beslutet. Känns spännande med långt hårsvall.

Sedan förvällde och stekte vi kantarellerna och åt kantarellmackor igen med familjen på kvällen, så galet gott.

Rakning:
Sedan var det dags för den där klippningen. Kicki på salongen tyckte också det var dags, man kunde se lite hur det glipade på vissa ställe. Jag hade sedan länge bestämt att göra det tillsammans med familjen så de som kunde och ville fick vara med online. De fick till och med önska hur jag skulle klippa mig under resans gång. Irma frågade innan om man fick äta chips till klippningen, hon tyckte det var som lite filmtajm 😂

Bilderna visar också hur det gick till och vi hade riktigt roligt under resans gång.

Faktiskt känns det grymt skönt att ha gjort det. Jag kommer ju snart att även tappa snagget så då blir det rakning också.