(Dag 6 efter behandling)

I morse hade jag feber när jag vaknade. Inte så mycket och jag tog mina Alvedon som vanligt för att hålla smärtan i schack från sprutorna. Jag kom sen på att just feber ska man vara uppmärksam på och i Kristianstad ska man åka in till akuten om man har över 38. Så nu fick jag ju vänta ut alvedonen för att se vad som var på gång i kroppen. Till lunch var det 38,3 och återigen tycker jag det är svårt att vara till besvär. Man kan ju inte åka till akuten med 38 graders feber. Men Danne är påstridig och visst förstod jag att vi måste så vi åkte in. Jag packade en övernattningsväska då jag hade en liten föraning.

Väl på akuten lämnade Danne av mig, inga anhöriga pga restriktionerna. De tog massa prover och jag fick träffa läkare. Det visade sig att jag hade neutropen feber, en viss sort av de vita blodkroppar som knappt var mätbara. Och troligtvis någon infektion i kroppen så jag blev inlagd på isolerat rum och får nu antibiotika.

Vill ni veta mer kan ni läsa här: Neutropen feber

Det är tydligen ganska vanligt vid cellgiftsbehandling då cellgifterna bla dödar de här blodkropparna också. Så det måste väl i och för sig vara bra att jag vet att de pumpar runt i kroppen nu och gör sitt jobb. Just sprutorna är till för att hjälpa till att få upp nivån på de här blodkropparna men det verkar inte ha räckt för mig.

Verkar som jag får stanna några dagar här. Men jag har det bra, bli väl omhändertagen och servad och det känns tryggt att vara under uppsikt. Jag fortsätter ta mina sprutor eller rättare sagt… så skönt att låta ett proffs göra det åt mig.

Mycket Netflix blir det ☺️