Ibland blir jag rädd för att säga det högt eller bara tänka det. De här sista veckorna har jag verkligen hittat tillbaka till mig själv eller kanske till och med en ny version av mig själv, Liselott 2.0

Det händer fortfarande saker i livet, jag har varit i Lund inför strålningen som börjar på fredag. Jag har börjat med Tamoxifen. Jag ska få min nya behandling idag som de tyvärr missat så nu hinner jag träna emellan. Men livet kretsar inte så kring cancern längre.

Jag lever och jag säger ja till livet och det som erbjuds. Tvekar jag för något så väljer jag JA. Det sprudlar på insidan och jag bara njuter av varje stund det är så.

Jag är tillbaka på Friskis och börjar jobba igång kroppen som varit så stel och öm så länge. Jag yogar och mediterar och promenerar och läker mig själv.

Jag lever och firar livet som pågår just Nu!

Nu ska benen få sitt i gymmet!

All kärlek

Liselott