Äntligen handboll igen! I helgen var det dags för USM för Miltons lag, de två senaste USM-åren har blivit inställda pga Corona och vi har inte sett några andra matcher heller live på nästan 1,5 år så äntligen var det dags igen.

Det gick bra för laget som vann alla sina tre matcher och är nu vidare till steg 3. Steg 3 är samtidigt som min operation så jag hoppas jag får till det.

Själv var jag också lite nervös för att åka in och träffa alla kända människor i min hemmaknutna turban. Det är fortfarande så varmt ute så jag helst är utan huvudbonad och det var första gången jag använde turban. Jag har precis lärt mig göra en egen med hjälp av en tunn schal, det behöver ju vara lite tunnare när man ska använda den imomhus. Fattar inte varför jag blir så osäker… Men det gick såklart bra, många vet ju och följer mig på olika sätt och har redan bra koll och jag hade mest fokus på handbollen.

Vi hade en fantastisk kväll hos Mange (kusinen) och Petra som bjöd på god mat och djupa samtal blandat med mycket skratt.

Här är vår fina gåbortpresent:

Passade på med lite härliga promenader mellan matcherna också. Det är sådär tidig höstkänsla med härliga färger i naturen.

Och tusen tack Therese för det fina blommogrammet som levererades i lördags. Älskar hortensian som gärna står lite längre också.