Jag började kravla mig ur ”hålet” i onsdags och kände att humöret började vända uppåt igen så jag har försökt fylla dagarna med sådant som får mig att må bra. Som jag skrev i förra inlägget så innebär det även att prioritera egentid och för mig har det bl.a. varit meditation, reflektion, promenader, hänga med familjen och kolla serier.

Danne fick problem med ögat i tisdags och började se fläckar så i onsdags fick han åka in och det visade sig vara glaskroppsavlossning och de fick laga delar av hornhinnan med laser. Fantastiskt vilken teknik det finns nu. Jag hämtade honom på sjukhuset och pysslade om honom resten av dagen. Det kändes lite ovanligt för oss men skönt på samma sätt att få ändra fokus lite.

I torsdags följde jag med Pernilla, som jag känt sedan vi var små (vi är bonusnästkusiner), till hennes föräldrar. Där har jag varit mycket när jag var yngre med övernattningar och roliga fester och det var så kul att få träffa dem igen. Det blev goefika och mycket prat kring gamla minnen. Vi avslutade med lunch på… jag märker att huvudet inte är med mig för jag kan fanken inte komma på var… Tror de kallar det cytostatikahjärna men man säkert kalla det glömsk också ;)

Jag, Monica och Torsten

I fredags var det dags att podda igen. Vi har ju tidigare släppt poddar varje fredag men nu får vi lite följa mina cykler så ibland tar det längre tid mellan dem. Vi fortsätter utforska cancer och vänskap och det som pågår i våra liv just nu. Vi finns där poddar finns om ni vill lyssna. Sök på livskarriärpodden.
Skriv gärna om ni vill att vi pratar om något i podden.

Kvällen avslutades med handboll igen. Hallen var fullsatt så det är nog många som saknat handbollen. Så kul att få träffa alla härliga föräldrar igen.

Idag lördag har jag precis skickat iväg Danne med herrklubben för en försenad 50-års träff. Har försökt lura honom att det är jag och han som ska iväg så jag hade också packat väskan när gänget dök upp i sin bil. Tror tyvärr bara han blev lite förvånad…

Ta hand om honom bästa gänget, han behöver detta just nu. Lite egentid från mig också.

Så var det ju det där med passet. Vi kom på att passen för mig och Elmer gick ut för mer än ett år sedan så det är dags att fixa nya. Men hur fanken gör man när man inte har något hår…

Mittbena eller sidbena var frågan och jag tackar för alla fina förslag som tuperat, rufsa till det eller hockeyfrilla peruken. Svåra val 😅