Jag vill inte riktigt fira halvvägs ännu, behöver ju igenom lite av biverkningarna innan jag är där.

Sen är jag ju redan galet orolig för den nya behandlingen som börjar nästa gång. Jag vet att det är så dumt att oroa sig för det är ju bara mina tankar i huvudet än så länge. Och jag vet att det är ännu dummare att läsa om och lyssna på andra om biverkningarna. Som hon idag på onkologen som hade mått illa konstant och spytt hela tiden under just den behandlingen. Ser julen framför mig då jag ska ha sista rundan den 22 dec. Jäkla huvud och jäkla tankar som redan nu påverkar mig så och gör att jag har svårt att vara närvarande just nu när jag egentligen mår ganska bra.

Jag fick i alla fall med mig bra illamåendemediciner att ta inför behandlingen. Innan nästa gång ska jag ha en ny mammografi, göra ultraljud av hjärtat och träffa läkaren igen för att fortsätta se utvecklingen.

Mamma hämtade mig efter behandlingen och körde mig till polisen för nytt passfoto. Jag lyckades få en återbudstid med kort varsel så jag har fortfarande kvar ögonbrynen och ögonfransarna även om just fransarna börjar glesas ut. Det var målet. Det fick bli perukpremiär idag och det kändes lite mer som Liselott när jag satte upp håret.

Sedan åt vi sushi som smakade ganska likt sushi, vill ju passa på nu innan smaken försvinner helt igen.

Igår var en ganska nervös dag, blir nästan värre inför varje runda nu. Tänker för mycket framåt märker jag. På eftermiddagen fick jag finbesök av mormor och mamma och vi åt en av mormors favoriter, budapestrulle. Det skingrade tankarna en del. Som vanligt dålig sömn pga kortisonet som jag började ta igår.

Jag har ju varit själv i helgen då Danne landade i Göteborg med sina kompisar. Så i lördags hade jag mina fina underbara vänner på besök. En kväll med fina samtal som jag behövde för att fylla på med energi. Tack för att ni finns där för mig ❤️ Det var en solig kväll 😎

I söndags så var det hemmapremiär för Thea i handbollsserien. Stolt moster satt på läktaren och hejade fram en seger. Grymma tjejer.

Finaste Thea näst längst till höger

Avslutar med en bild från i fredags när jag och Danne var en runda till stugan för att plocka undan det sista inför golvslipningen på måndag. Älskar verkligen havet och Yngsjö.

Köttbullen & Danne