(Dag 11 och 12 efter första behandlingen)

Vid lunchtid i söndags började det vända. Illamåendet klingade av och jag började kunna andas normalt igen. Har lätt för att hålla andan och måste påminna mig själv att andas med magen när jag mår kasst.

Jag och Danne hade varit och gått på Ekenabben på förmiddagen men jag fick åka hem och lägga mig en stund och när jag sen vaknade kändes det bra 🙏

Jag sover fortfarande galet dåligt, sover en timme och vaknar med vallningar och ångest och måste kolla på något på telefonen för att bryta ångesten. Vaken en timme och sover en timme igen hela natten. Jag lägger mig i soffan utanför sovrummet för att inte väcka Danne och vaknar ofta i en konstig ställning där när det börjar ljusna på morgonen så jag måste hitta en lösning.

Vi har ju fått ett fik i Viby, Röda Längan, ett fantastiskt mysigt ställe med lite lättare lunch och kakor. I helgen serverade de kantarelltoast, galet goda och jag rekommenderar dem varmt. De har öppet några helger till. Så det blev ett lunchbesök där.

Vi körde till Yngsjö på eftermiddagen, Milton hade haft fest där så vi ville ge dem tid att städa av innan vi kom. Jag och Danne har själva haft massor med fester där i vår ungdom så vi fick påminna oss själva om att kolla med de snälla ögonen. Men de hade skött sig :)

Älskar naturen och havet och gick en ny promenad med Elmer denna gången. De är duktiga på att valla mig. De har fått lite i uppdrag att försöka dra ut mig om jag mår kasst vilket inte behövdes. Jag mådde bra!!!!

Idag måndag vaknade jag och mådde bra. Tog ingen medicin alls under dagen, varken mot illamående eller smärta. Så skönt att verkligen få känna in vad som händer i kroppen utan något som bedövar. Lite stel i leder och muskler har jag inte lagt märke till innan men inget som stör.

Malin (svägerskan) hann med ett litet snabbesök och vid 13 var jag och lade om min Piccline igen. Det såg bra ut trots att den var så flitigt använd under sjukhusvistelsen.

Sen var det ju det där med sömnen. Vi fixade faktiskt en extra säng (tusen tack) som jag har ställt nere på kontoret som jag invigde på natten.

Tycker inte riktigt om det för jag vill ju sova hos Danne men jag tror det kan bli en bra tillfällig lösning.