(Dag13 och 14 efter första behandlingen)

Jag mår fortfarande bra. Sover dock som en kratta men det försöker jag kompensera med en liten nap på dagen. (Och det spelar ingen roll om jag tar den eller inte för jag sover ändå lika dåligt på natten så då tänker jag att det är bättre att ta den). Jag vet ju att sömnen är viktig för läkningen så jag ska ta upp det med min kontaktsköterska i veckan.

Det är sån där underbar sensommar nu och de sista dagarna har det varit sol och över 20 grader. Jag vet ju att naturen läker så jag försöker vara ute så mycket som möjligt.

Igår var jag ute och plockade svamp i skogen och vilken underbar dag det blev. Det var säkert 25 år sedan jag var ute senast men vilken kick det var när man hittade de där kantarellerna. Måste göra om det! Det blev inte så mycket svamp men vilken underbar trollskog vi hamnade i. Skogsbad kallade någon det på Instagram och så kändes det nästan.


Idag har jag fixat lite med sjukskrivningen och karensdagar på försäkringskassan, jag är just nu sjukskriven till i april men hoppas kunna starta tidigare. Saknar yogan så. Ringde också om perukprovningen imorgon och man fick ha med sig smakråd vilket känns skönt. Känns verkligen konstigt…

Sen åkte jag till Yngsjö igen. Först hälsade jag på hos svägerskan och hennes pappa som är i full gång med att bygga trappa till trädäck och vi lunchade ihop också. Sedan har jag gått en lång promenad i strandkanten. Underbart att få doppa fötterna igen. Tyvärr får jag inte bada med Picclinen men sugen var jag.


På eftermiddagen landade jag i Friggan och med dörrarna öppna och vågorna i bakgrunden har jag mediterat, sovit och skrivit ett långt inlägg om att förebygga biverkningar som jag snart ska lägga ut.

Så skönt att må bra just nu så jag kan ta tillvara på de här härliga dagarna.