Idag är det ÄNTLIGEN dags för sista behandlingen och jag kan inte riktigt ta in det. Jag har verkligen klarat det.

Det är med blandade känslor jag sitter här idag. Sådan lycka för att jag klarade det hela vägen i mål blandat med alla känslor förknippade med behandling och alla biverkningar jag ska igenom en sista gång.

23 behandlingar har det blivit sedan jag fick beskedet om bröstcancer i juli 2021 plus galet många provtagningar, ultraljud, läkarbesök… osv

Det var i februari jag fick reda på att jag skulle få 14 rundor extra med Kadcyla. Jag hade avslutat cellgifterna, opererats och trodde att jag var klar med allt och jag mådde fantastiskt bra. Men luften gick ur mig lite där när jag förstod att jag skulle fortsätta 40 veckor till.

Kadcyla får man som i mitt fall om det finns levande cancerceller kvar i det man opererar bort. Det fanns en liten tumörrest på 4 mm kvar som är bortopererad så jag är fri från cancer. Men om det skulle finnas några cancerceller på vift i kroppen så tar Kadcyla dem plus att denna behandlingen halverar risken för återfall.

Jag har förstått att biverkningarna från Kadcyla är lite som ett lotteri. Jag har tyvärr inte mått så bra. Illamående, hjärntrötthet och jag känner mig ganska nerbruten i kropp och huvud just nu och hinner inte återhämta mig mellan rundorna.

Men så smyger den där känslan av lycka på igen. Sista gången, sen ska skiten ur kroppen och jag får må bra igen.

Jag är svårt att beskriva hur otroligt glad och tacksam jag är för all kärlek och allt stöd jag fått under denna resan. Tyvärr har jag inte riktigt orkat vara social utan mer och mer behövt tid för mig själv för att läka på alla plan.

Jag hoppas innerligt att vi kan ses mer och höras mer när jag kommer ur på andra sidan. För ni är så viktiga för mig.

Älskar er och älskar livet ❤️