Hur mår du? Så jäkla svårt att svara på den frågan för jag mår inte bra men har svårt att beskriva på vilket sätt. Kroppen har inte återhämtat sig på samma sätt som tidigare och känns sliten, huvudet är slitet och jag är trött. Mår tjuvtjockt, med lite lätt illamående och influensakänsla i kroppen. När jag själv beskriver det låter det ju som ingenting men så känns det inte. Det är som en tung baksmälla med en dimridå över.

Jag har lite kontakt med andra bröstcancersystrar i landet, där vi hittat varandra på sociala medier eller i behandlingsrummet och många upplever det på samma sätt. Man blir mer och mer sliten och det heter ju faktiskt cellgifter av en anledning.

Så jag försöker tillåta att det är så och jag vilar mycket och kollar mycket på serier. Behöver mina tupplurar under dagen när huvudet säger ifrån.

Jag försöker ändå ha mina små projekt att se fram emot och jag mediterar för att stilla huvudet och promenerar för att hålla igång.

Igår var familjen på bio på Roxy, så mysig biograf i Kristianstad med härliga fåtöljer att sjunka ner i och mat till filmen. (Första bilden är från Roxy)

I lördags var vi i Lund med Linda och systerbarnen, först var vi ute och käkade och fikade och sedan tittade vi på Milton som spelade handboll. Kvällen avslutades i Åhus med sushi hos Linda och Pierre och jag slog rekord och orkade vara upp ända till 24.

I söndags var vi i Yngsjö och kollade det nyslipade golvet, blev super fint och jag tror inte sanden kommer synas lika mycket nu som på det vitmålade golvet. Ska lägga ut lite bilder när vi får möblerna på plats. På eftermiddagen var det dags för Thea att spela handboll igen, stolt moster när hon blev utsedd till matchens lirare.

Måste ju också visa den färdiga Rick Sanches utstyrseln till Milton. Det behövdes ungefär en halv flaska hårspray och en hel flaska färgspray för att forma håret. Men det fungerade för när jag hämtade honom kl 02 på natten så såg håret lika dant ut. Han fick ligga ner i bilen för att håret inte skulle färga taket blått.

Milton tvingade oss att se på ett avsnitt Rick Sanches och han hävdar att vi tycker det är bra för vi skrattade så mycket och tycker vi ska kolla på fler avsnitt. Vi tycker nog mest det var helt sjukt och att ett avsnitt räcker för hela livet.

Idag ska jag först på Ultraljud av hjärtat och sedan ska jag och Linda på utflykt till Österlen med övernattning.

Kram