Så skönt att vara tillbaka i yogasalen igen!

Denna veckan börjar jag äntligen jobba igen efter 7 månaders sjukskrivning. Och även om det bara är 25% nu i början så är det fullt tillräckligt för det här huvudet. Planen är att starta med yogaklasserna på tisdagar och torsdagar och sedan börja coacha lite under mina bra veckor.

En biverkning från cytostatika kan vara hjärntrötthet eller som jag upplever det att huvudet inte riktigt hänger med fullt ut ännu. Dessutom så har jag just nu en illamående period från Kadcylan som jag får var tredje vecka.

Grunden för mig som yogalärare är att vara närvarande och det kanske inte låter så jobbigt. Men att kombinera närvaro med nya klassupplägg och alla instruktioner och namnen på yogapositioner som jag helt plötsligt glömt bort blev lite spännande. Men vi löste det och såå roligt det var!

Då är det tur att veckans tema är ”Det är okej – Du är okej”
Så trots att allt inte blev precis som jag tänkt mig eller önskat så var det precis så det skulle vara, under dessa förutsättningar och Det var helt okej och Jag är helt okej 👌

Jag älskar verkligen mitt jobb!

@c4yoga #c4yoga #yinyoga #yoga #mindfulness #hathaflow #bröstcancer #breastcancer